יום רביעי, 3 באוקטובר 2012

בראוניז גלידה

שלום!
בטח לפי הכותרת אתם משערים שאני אספר לכם על גלידת בראוניז או בראוניז עם גלידה, אבל לא... :)

היום הכנתי בראוניז רגילים ואחרי שהוצאתי אותם מהתנור הנחתי להם להתקרר ונעצתי בכל אחד חצי שיפוד והכנסתי למקפיא לחצי שעה - שעה.
בינתיים המסתי שוקולד לבן וחלב (יותר מהחלב) ושמתי על מחבת קטנה שקדים חתוכים לקוביות (קניתי אותם ככה :) ). אחרי שהמלבני בראוניז התקררו טבלתי חצי מלבן בשוקולד חלב ומעל שמתי קישוט: חלק סוכריות צבעוניות, חלק שקדים קלויים וחלק זילופי שוקולד לבן.
הכנסתי למקפיא ל-2-3 ד'ק ואז העברתי אותם למקרר (ושם שמרתי אותם, שלא ימס השוקולד).

ולפרסום קראתי "בראוניז גלידה" כי הם נראים כמו גלידות!




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה