היי כולם!
היום בבוקר הכנתי עוגה ממש מגניבה!
יותר נכון המשכתי עוגה ממש מגניבה, אתמול בצהריים הכנתי עוגה בסיסית בחושה בצורת מלבן ויום בבוקר חתכתי אותה לצורת דרדסית, ציפיתי לקרם חמאה לבן (שאיתו היו קצת בעיות...) ואז זילפתי קוי מתאר ופיזרתי סוכריות צהובות ותכלת בצורת דרדסית.
את העיניים הכנתי מבצק סוכר לבן והכנתי אישונים מהחומר שזילפתי קוי מתאר השחורים.
את התמונה אפרסם בהמשך.
טיפ היום
נכון שספרתי לכם על הבעיות שעלו בהכנת קרם החמאה לעוגה?
אז הבעיות הן שהייתי צריכה להשתמש ב-500 גרם אבקת סוכר (זה המון קרם) ולא קראתי טוב את המתכון, ומה שהיה בביתי זה רק 100 גרם אבקת סוכר ו 500 גרם סוכר רגיל.
הטיפ שלי היום הוא לחזור ולהבין כל מתכון שאתם מכינים, לא חשוב כמה הוא קל או אם זה מתכון שהכנתם הרבה פעמים.
היום בבוקר הכנתי עוגה ממש מגניבה!
יותר נכון המשכתי עוגה ממש מגניבה, אתמול בצהריים הכנתי עוגה בסיסית בחושה בצורת מלבן ויום בבוקר חתכתי אותה לצורת דרדסית, ציפיתי לקרם חמאה לבן (שאיתו היו קצת בעיות...) ואז זילפתי קוי מתאר ופיזרתי סוכריות צהובות ותכלת בצורת דרדסית.
את העיניים הכנתי מבצק סוכר לבן והכנתי אישונים מהחומר שזילפתי קוי מתאר השחורים.
את התמונה אפרסם בהמשך.
טיפ היום
נכון שספרתי לכם על הבעיות שעלו בהכנת קרם החמאה לעוגה?
אז הבעיות הן שהייתי צריכה להשתמש ב-500 גרם אבקת סוכר (זה המון קרם) ולא קראתי טוב את המתכון, ומה שהיה בביתי זה רק 100 גרם אבקת סוכר ו 500 גרם סוכר רגיל.
הטיפ שלי היום הוא לחזור ולהבין כל מתכון שאתם מכינים, לא חשוב כמה הוא קל או אם זה מתכון שהכנתם הרבה פעמים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה