שלום כולם!
היום לאחר הלימודים נסעתי ל- MISTER CAKE , מי שלא מכיר, זאת חנות אפייה.
היה ממש כיף!
קניתי שם כמה דברים-
- שוקולד חלב ומריר לפרוזן בננה (השוקולד שלהם מעולה!)
- קערת בומב (זאת קערת מתכת עגולה לעוגות בומב)
- בצק סוכר לבן
- צבעי מאכל לבצק סוכר
לסיכום, אני מאד ממליצה לכם ללכת לשם, זאת חנות נהדרת וכיפית לכל חובבי הבישול המתוק והאפייה!
אתמול ניסיתי להכין קרם חמאה, קרם לציפוי עוגות, וזה יצא מעולה!
ולכן בחרתי לפרסם את המתכון בטיפ היום!
טיפ היום
זהו מתכון בסיסי לקרם חמאה, ניתן להוסיף גרידת למון, תפוז, תמצית וניל או כל תוספת טעם אחרת.
קרם חמאה
מצרכים
120 גרם חמאה רכה
240 גרם אבקת סוכר (2\1 1 כוסות)
2 כפות חלב
אופן ההכנה
1. מקציפים את החמאה במערבל חשמלי לקבלת קציפה בהירה.
2. מערבבים פנימה בהדרגה מחצית מאבקת הסוכר, את החלב ובסוף את יתרת האבקת סוכר.
3. אפשר להוסיף חומרי טעם וצבע.
היום לאחר הלימודים נסעתי ל- MISTER CAKE , מי שלא מכיר, זאת חנות אפייה.
היה ממש כיף!
קניתי שם כמה דברים-
- שוקולד חלב ומריר לפרוזן בננה (השוקולד שלהם מעולה!)
- קערת בומב (זאת קערת מתכת עגולה לעוגות בומב)
- בצק סוכר לבן
- צבעי מאכל לבצק סוכר
לסיכום, אני מאד ממליצה לכם ללכת לשם, זאת חנות נהדרת וכיפית לכל חובבי הבישול המתוק והאפייה!
אתמול ניסיתי להכין קרם חמאה, קרם לציפוי עוגות, וזה יצא מעולה!
ולכן בחרתי לפרסם את המתכון בטיפ היום!
טיפ היום
זהו מתכון בסיסי לקרם חמאה, ניתן להוסיף גרידת למון, תפוז, תמצית וניל או כל תוספת טעם אחרת.
קרם חמאה
מצרכים
120 גרם חמאה רכה
240 גרם אבקת סוכר (2\1 1 כוסות)
2 כפות חלב
אופן ההכנה
1. מקציפים את החמאה במערבל חשמלי לקבלת קציפה בהירה.
2. מערבבים פנימה בהדרגה מחצית מאבקת הסוכר, את החלב ובסוף את יתרת האבקת סוכר.
3. אפשר להוסיף חומרי טעם וצבע.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה