שלום כולם!
לפני הכל יש לי הודעה חשובה- מחר בלילה אני טסה לחו"ל (תאילנד) ל-10 ימים, ולכן, לא אוכל לכתוב, אבל כשאני יחזור אני יכתוב (יש לי יומיים טיול שנתי מיד לאחר מכן ובגלל זה אני יכתוב יותר מאוחר או שאשתדל לכתוב בין לבין).
ביום שבת הקודם, הכנתי שני דברים טעימים במיוחד!- חלות חמימות ופאי עם קצפת שוקולד לבן עם תותים מעל מוברשים בג'לי תות!
זה יצא מעולה, ואני מאוד ממליצה לכם להכין את שני המתכונים (למי שיש את הספר- ששת מאפים, סודות מתוקים 1).
טיפ היום
היום בערב הכנתי עם שחר, אחותי, עוגיות שוקולד צ'יפס, הן יצאו מעולות!
המגש הראשון יצא טוב, עשוי מצוין ובעיקר, עם ריח מעולה!
אך המגש השני יצא שרוף ומגעיל ביותר!
שכחנו אותו בתוך התנור, ובגלל זה אני ממליצה לכם, כשאתם אופים או מבשלים בתנור, או להשים טיימר בתנור, או לכוון שעון מעורר לשעה שבא התבשיל יהיה מוכן, בהצלחה ופורים שמח!
לפני הכל יש לי הודעה חשובה- מחר בלילה אני טסה לחו"ל (תאילנד) ל-10 ימים, ולכן, לא אוכל לכתוב, אבל כשאני יחזור אני יכתוב (יש לי יומיים טיול שנתי מיד לאחר מכן ובגלל זה אני יכתוב יותר מאוחר או שאשתדל לכתוב בין לבין).
ביום שבת הקודם, הכנתי שני דברים טעימים במיוחד!- חלות חמימות ופאי עם קצפת שוקולד לבן עם תותים מעל מוברשים בג'לי תות!
זה יצא מעולה, ואני מאוד ממליצה לכם להכין את שני המתכונים (למי שיש את הספר- ששת מאפים, סודות מתוקים 1).
טיפ היום
היום בערב הכנתי עם שחר, אחותי, עוגיות שוקולד צ'יפס, הן יצאו מעולות!
המגש הראשון יצא טוב, עשוי מצוין ובעיקר, עם ריח מעולה!
אך המגש השני יצא שרוף ומגעיל ביותר!
שכחנו אותו בתוך התנור, ובגלל זה אני ממליצה לכם, כשאתם אופים או מבשלים בתנור, או להשים טיימר בתנור, או לכוון שעון מעורר לשעה שבא התבשיל יהיה מוכן, בהצלחה ופורים שמח!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה