היי!
אני לא מבינה איך שחכתי לספר לכם על השייק הכי טעים בעולם (ככה לפחות אני חושבת : ) )
אני לא מבינה איך שחכתי לספר לכם על השייק הכי טעים בעולם (ככה לפחות אני חושבת : ) )
כשהייתי בתאילנד במלון הראשון היה שייק שקראו לו שם all night, המורכב מתות, בננה על בסיס תפוזים.
הוא מתאים במיוחד לחופש הגדול!
ביום האחרון על האי חשבתי שיכול להיות ממש מגניב אם הייתי יכולה להכין אותו בבית, אז ישבתי על הבר מחוץ לברכה (היה גם בר מגניבי כזה בתוכה) והסתכלתי, והנה המתכון:
ALL NIGHT
מצרכים ל-2 כוסות
5 תותים
בננה
חצי כוס מיץ תפוזים
5 כפות סוכר
קרח (כמות הקרח תשתנה לפי איך
שאתם מעדיפים את השייק שלכם)
אופן ההכנה
1. ממסים את הסוכר במים רותחים תוך כדי ערבוב.
2. מכניסים כמה חופנים של קרח וטוחנים בבלנדר כמה שניות.
3. מוסיפים את התותים, בננה, מיץ תפוזים ומעט מהמי סוכר (אני ממליצה כל פעם
להוסיף קצת ולטעום עד שמגיעים לטעם הרצוי) וממשיכים לערבב במיקסר.
4. מוזגים לכוסות,
בתאבון!
טיפ היום
והפעם חטיף תותים (או פירות אחרים) ושוקולד קל הכנה:
יוצקים שוקולד מומס אל תוך תבנית קרח (עדיף מסיליקון), בכמות שרק תצפה את התבנית. מניחים פרי קטן או חתוך כמו תות בכל שקע, ומכסים בשוקולד. מניחים במקרר למשך לילה ומקבלים ממתק מעולה של תותים בשוקולד.
כמוון שלפרלינים מקצועיים קצת יותר צריך לעשות את פעולת הטמפרור (שבה דוחסים אויר לשוקולד ובכך שומרים על מרקם מבריק וטריות הפרלין).
אבל זה בסדר גם לא לטמפרר את השוקולד.
יום טוב וחופש גדול נעים!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה