שלום כולם,
לפני כמה זמן הכנתי מתכון מעולה של חיים כהן:
(עם קצת שדרוג שלי)
הנה:
קראמבל תפוחים
אופן ההכנה:
הפירורים:
מחממים את התנור ל-165 מעלות. שמים בקערה את החמאה, הסוכר, הקמח, שקדים טחונים ומעט מלח. מעבדים בקצרה בעזרת האצבעות עד שנוצר בצק. מפוררים את הבצק לתוך תבנית. מכניסים לתנור ואופים במשך כ-20 דקות, עד שהפירורים פריכים וזהובים (מערבבים מדי פעם). מוציאים מהתנור ומצננים.
מגבירים את חום התנור ל–180 מעלות.
התפוחים:
חותכים את התפוחים לקוביות (אין צורך לקלוף). שמים במחבת עם החמאה ומבשלים במשך חמש דקות. מגררים פנימה את קליפת הלימון ומוסיפים את הסוכר. מבשלים במשך כ-20 דקות על להבה נמוכה, עד שהתפוחים רכים ונוצר במחבת קצת סירופ.
שמים את התפוחים בתבנית ומפזרים מעליהם את הפירורים (או מעצבים כמנות אישיות ברינגים). מכניסים לתנור ואופים במשך כ-15 דקות. מחלקים למנות (או משחררים מהרינגים), שמים על כל מנה שמנת או קרם פרש, זורים מעט אבקת סוכר ומגישים חם, פושר, או בטמפרטורת החדר.
טיפ היום
הפעם החלטתי לכתוב איך מכינים קרם שוקולד, כמו קרם חמאה רק עם קקאו!
זה פשוט מאוד, יחד עם הנגלה הראשונה של אבקת הסוכר, הוסיפו 35 גרם קקאו מנופה ( :
לפני כמה זמן הכנתי מתכון מעולה של חיים כהן:
(עם קצת שדרוג שלי)
הנה:
קראמבל תפוחים
מרכיבים: | |||
לפירורים: 100 גרם חמאה 100 גרם סוכר 100 קמח 75 גרם שקדים טחונים מעט מלח לתפוחים: 30 גרם חמאה 2 כפות סוכר 2\1 1 קילו תפוחי עץ ירוק | |||
הפירורים:
מחממים את התנור ל-165 מעלות. שמים בקערה את החמאה, הסוכר, הקמח, שקדים טחונים ומעט מלח. מעבדים בקצרה בעזרת האצבעות עד שנוצר בצק. מפוררים את הבצק לתוך תבנית. מכניסים לתנור ואופים במשך כ-20 דקות, עד שהפירורים פריכים וזהובים (מערבבים מדי פעם). מוציאים מהתנור ומצננים.
מגבירים את חום התנור ל–180 מעלות.
התפוחים:
חותכים את התפוחים לקוביות (אין צורך לקלוף). שמים במחבת עם החמאה ומבשלים במשך חמש דקות. מגררים פנימה את קליפת הלימון ומוסיפים את הסוכר. מבשלים במשך כ-20 דקות על להבה נמוכה, עד שהתפוחים רכים ונוצר במחבת קצת סירופ.
שמים את התפוחים בתבנית ומפזרים מעליהם את הפירורים (או מעצבים כמנות אישיות ברינגים). מכניסים לתנור ואופים במשך כ-15 דקות. מחלקים למנות (או משחררים מהרינגים), שמים על כל מנה שמנת או קרם פרש, זורים מעט אבקת סוכר ומגישים חם, פושר, או בטמפרטורת החדר.
טיפ היום
הפעם החלטתי לכתוב איך מכינים קרם שוקולד, כמו קרם חמאה רק עם קקאו!
זה פשוט מאוד, יחד עם הנגלה הראשונה של אבקת הסוכר, הוסיפו 35 גרם קקאו מנופה ( :
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה